Na spletni strani Gamblerado.com zelo cenimo vašo zasebnost, zato smo pripravili ta pravilnik o zasebnosti, da bi vam zagotovili mir. Ta pravilnik o zasebnosti skupaj s splošnimi pogoji uporabe spletnega mesta določa podlago, na podlagi katere zbiramo in obdelujemo vse osebne podatke, ki nam jih posredujete ali ki jih zberemo od vas.

Pozorno preberite ta pravilnik o zasebnosti, da boste razumeli naša stališča in ravnanja v zvezi z vašimi osebnimi podatki ter kako z njimi ravnamo. Z obiskom našega spletnega mesta sprejemate in se strinjate s praksami, opisanimi v tem pravilniku o zasebnosti.

Če imate kakršna koli vprašanja v zvezi z uporabo vaših osebnih podatkov, se lahko obrnete na upravljavca podatkov na naslovu http://gamblerado.com/contact.

 1. Katere podatke zbiramo o vas?

Zbiramo različne vrste osebnih podatkov, ki vas lahko identificirajo kot posameznika. To vključuje:

 • Podatki o identiteti: Ime, priimek ali podobni identifikatorji.
 • Kontaktni podatki: e-poštni naslov in telefonske številke.
 • Podatki o profilu: Uporabniško ime, šifrirano geslo, čas prijave/odjave.
 • Podatki o trženju in komunikacijah: Preference glede prejemanja trženjskega gradiva, komunikacijske preference in vsa korespondenca, ki smo jo imeli z vami. V to kategorijo spada tudi vsebina, ki jo posredujete, kot so objave, komentarji, osebne preference, mnenja, pritožbe in pogovori.
 • Tehnični podatki: Internetni protokol (IP), podatki o prijavi, vrsta in različica brskalnika, nastavitev časovnega pasu, vrste in različice vtičnikov brskalnika, ponudnik internetnih storitev (ISP), podatki o napravi, lokacija, operacijski sistem in platforma, glave vaših zahtev in drugi spletni identifikatorji.
 • Podatki o uporabi: Podatki o tem, kako uporabljate naše spletno mesto, vključno z enotnimi lokatorji virov (URL) in informacijami o interakciji s stranjo.
 • Zbirni podatki: Statistični ali demografski podatki, ki neposredno ali posredno ne razkrivajo vaše identitete. Ti podatki lahko izhajajo iz vaših osebnih podatkov, vendar se ne štejejo za osebne podatke, saj vas ne identificirajo neposredno. Če pa združimo zbirne podatke z vašimi osebnimi podatki na način, ki vas identificira, jih obravnavamo kot osebne podatke v skladu s tem pravilnikom o zasebnosti.

Ne zbiramo občutljivih osebnih podatkov, kot so rasa ali narodnost, verska ali filozofska prepričanja, spolno življenje, spolna usmerjenost, politična mnenja, članstvo v sindikatu, zdravstveni podatki ter genetski in biometrični podatki.

 1. Kako zbiramo vaše osebne podatke?

Podatke o vas in od vas zbiramo na različne načine, vključno z:

 • Neposredne interakcije: Podatke o identiteti, kontaktne podatke in podatke o profilu posredujete, ko se registrirate na našem spletnem mestu, naročite na naše novice, stopite v stik z nami, sodelujete v promocijah ali posredujete vsebino, kot so objave, komentarji in pogovori.
 • avtomatizirane tehnologije ali interakcije: Tehnične podatke o vaših dejanjih in vzorcih brskanja samodejno zbiramo s pomočjo piškotkov, strežniških dnevnikov in podobnih tehnologij. Te nam pomagajo izboljšati naše spletno mesto in razumeti, kako z njim komunicirate. Za več informacij glejte naš pravilnik o piškotkih.
 • Tretje osebe ali javno dostopni viri: Za izboljšanje naših storitev in razumevanje vaših interakcij z našim spletnim mestom lahko prejemamo informacije od tretjih oseb, kot so ponudniki vsebin in analitična podjetja. Informacije o piškotkih tretjih oseb najdete v našem pravilniku o piškotkih.
 1. Kako uporabljamo vaše osebne podatke?

Vaše osebne podatke uporabljamo samo za namene, za katere smo jih zbrali, razen če upravičeno menimo, da jih moramo uporabiti iz drugega združljivega razloga. Upoštevajte, da lahko vaše osebne podatke obdelujemo brez vaše vednosti, če to zahteva ali dovoljuje zakon.

Nameni, za katere uporabljamo vaše osebne podatke, vključujejo:

 • Registracija novega uporabnika in upravljanje našega odnosa z vami.
 • pošiljanje promocijskih informacij in novic na podlagi vaših želja.
 • upravljanje in zaščita našega poslovanja in spletnega mesta.
 • Zagotavljanje ustrezne spletne vsebine in oglasov ter merjenje njihove učinkovitosti.
 • uporaba podatkovne analitike za izboljšanje našega spletnega mesta, izdelkov, trženja in izkušenj strank.
 • dajanje predlogov in priporočil o izdelkih, ki bi vas lahko zanimali.
 • omogočanje sodelovanja v brezplačnih igrah, turnirjih, nagradnih igrah in natečajih.
 • Omogoča vam objavo pregledov in mnenj o igralnicah.

Pri obdelavi vaših osebnih podatkov se opiramo na različne zakonite podlage, vključno z izvajanjem pogodbe, zakonitimi interesi in privolitvijo. Preden vas kontaktiramo za namene neposrednega trženja, bomo pridobili vaše soglasje.

 1. Komu posredujemo vaše osebne podatke?

Z vašimi osebnimi podatki ne trgujemo, jih ne delimo, ne prenašamo ali razkrivamo, razen kot je določeno v tem pravilniku o zasebnosti ali kot zahteva veljavna zakonodaja. Od vseh tretjih oseb zahtevamo, da spoštujejo varnost vaših osebnih podatkov in jih obdelujejo v skladu z zakonodajo.

Vaše osebne podatke lahko delimo s svojimi podružnicami ali povezanimi podjetji za zakonite poslovne namene. Sodelujemo lahko tudi s tretjimi podjetji za zagotavljanje storitev, rešitev in promocij, za katere menimo, da bodo dragocene za naše stranke.

V določenih okoliščinah lahko vaše podatke razkrijemo, če to zahteva zakon ali v primeru združitve, reorganizacije ali prodaje spletnega mesta. Vendar vas bomo predhodno obvestili, če za vaše osebne podatke velja drugačen pravilnik o zasebnosti.

Statistične in zbirne podatke o vaši uporabi spletnega mesta lahko delimo s tretjimi osebami. Vendar vas ti podatki ne bodo osebno identificirali.

 1. Splošni pravilnik o registraciji računa

Na spletnem mestu lahko registrirate brezplačen račun, vendar to ni obvezno za uporabo spletnega mesta, razen če ni navedeno drugače.

Registracija računa ni na voljo osebam, mlajšim od 18 let ali enakovredne najnižje starosti v zadevni jurisdikciji. Zavestno ne beležimo, shranjujemo ali razkrivamo osebnih podatkov posameznikov, mlajših od 18 let. Naše spletno mesto ni namenjeno ali primerno za otroke.

Kadar koli lahko zahtevate deaktivacijo ali izbris svojega računa. Vendar bomo registrirane podatke shranili v našem varnem arhivu za statistične in analitične namene.

Zaščita otrok: Vsebina našega spletnega mesta, izdelki, storitve in promocije niso namenjeni otrokom. Od posameznikov, mlajših od 18 let, zavestno ne zahtevamo ali zbiramo osebnih podatkov. Ne odgovarjamo za dejanja, ki jih otroci ali posamezniki, mlajši od ustrezne starosti, izvedejo na podlagi vsebine, ki jo najdejo na našem spletnem mestu ali v naših kampanjah zunanjega trženja.

 1. Kakšne so vaše pravice?

V skladu z zakoni o varstvu podatkov imate v zvezi s svojimi osebnimi podatki pravice. Te pravice vključujejo:

 • Dostop: Zahtevate lahko dostop do osebnih podatkov, ki jih hranimo o vas.
 • Popravek: Zahtevate lahko popravek vseh nepopolnih ali netočnih osebnih podatkov, ki jih hranimo o vas.
 • Izbris: V določenih okoliščinah lahko zahtevate izbris ali odstranitev svojih osebnih podatkov.
 • Ugovor: ugovarjate lahko obdelavi vaših osebnih podatkov na podlagi zakonitih interesov ali za namene neposrednega trženja.
 • Omejitev obdelave: V določenih primerih lahko zahtevate prekinitev obdelave svojih osebnih podatkov.
 • Prenosljivost podatkov: lahko zahtevate prenos svojih osebnih podatkov na vas ali tretjo osebo.
 • Odvzem soglasja: Privolitev za obdelavo vaših osebnih podatkov lahko umaknete, vendar to ne sme vplivati na zakonitost obdelave pred umikom.

Če želite uveljavljati svoje pravice ali poizvedovati o svojih osebnih podatkih, nas lahko kontaktirate na http://gamblerado.com/contact.

 1. Hranjenje podatkov

Izbris svojih podatkov lahko zahtevate tako, da zaprete svoj uporabniški račun. Vendar pa lahko nekatere podatke shranimo, če to zahteva zakonodaja. V nekaterih primerih lahko vaše osebne podatke anonimiziramo za raziskovalne ali statistične namene in v tem primeru ne bodo več povezani z vašo identiteto.

 1. Varnost podatkov

Za zaščito vaših osebnih podatkov pred izgubo, zlorabo in spreminjanjem smo uvedli varnostne ukrepe. Vaši osebni podatki so zaščiteni z geslom v varnem digitalnem šifrirnem okolju. Upoštevamo vse predpise v zvezi z varstvom osebnih podatkov.

 1. Spremembe našega pravilnika o zasebnosti

Vse spremembe našega pravilnika o zasebnosti bodo objavljene na tej strani, po potrebi pa boste o njih obveščeni tudi po e-pošti. Redno preverjajte to stran za posodobitve. Če se s spremembami ne strinjate, vam priporočamo, da se obrnete na podporo strankam ali zaprete svoj račun.

 1. Spletišča tretjih oseb

Ko z našega spletnega mesta odidete na spletno mesto tretje osebe, veljajo pogoji, pravilniki o zasebnosti in postopki obdelave podatkov spletnega mesta tretje osebe. Nad temi spletnimi mesti nimamo nadzora in naš pravilnik o zasebnosti ne bo več veljal za vašo uporabo katerega koli spletnega mesta tretje osebe.

 1. Nadzorni organ

Če imate pomisleke glede naše obdelave osebnih podatkov, imate pravico vložiti pritožbo pri pristojnem lokalnem nadzornem organu. Priporočamo vam, da se najprej obrnete na nas in poskušate rešiti morebitne težave.