Gamblerado.com ne odobrava ali spodbuja nobene oblike nezakonitih iger na srečo.

Vsebina na tem spletnem mestu je namenjena zgolj informativnim in zabavnim namenom in se ne sme obravnavati kot pravni nasvet.

Gamblerado.com je neodvisen imenik iger na srečo in informacijska služba, ki zagotavlja celovito izkušnjo in strokovno znanje o igrah na srečo.

Čeprav si prizadevamo za natančnost, Gamblerado.com ne prevzema pravne odgovornosti za morebitne napake ali netočnosti v posredovanem gradivu.

Uporabniki spletne strani Gamblerado.com so sami odgovorni za ugotavljanje zakonitosti sodelovanja v določeni igri ali sklenitve določene stave glede na njihovo lokalno pristojnost.

Ne moremo zagotoviti točnosti ali popolnosti informacij, predstavljenih na tem spletnem mestu.

Gamblerado.com ne odgovarja za nobeno škodo, ki bi nastala zaradi uporabe gradiva na tej spletni strani.

Informacije na tem spletnem mestu se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila in ne ustvarjajo nobenih obveznosti družbe Gamblerado.com v prihodnosti.

Vse blagovne znamke, omenjene na tem spletnem mestu, pripadajo njihovim lastnikom.

Če ni drugače določeno, so avtorske pravice za vsebino tega spletnega mesta pod okriljem družbe Gamblerado.com. Z dostopom do tega spletnega mesta se uporabniki strinjajo, da bodo spoštovali avtorske pravice in druga obvestila o lastništvu, ki jih vsebuje to spletno mesto.

Uporabniki spletnega mesta Gamblerado.com ne smejo kopirati, prenašati ali kakor koli spreminjati informacij na tem spletnem mestu brez izrecnega dovoljenja.

Upoštevajte, da so vsi izdelki, postopki ali tehnologije, omenjeni na tem spletnem mestu, lahko predmet pravic intelektualne lastnine, ki jih ima družba Gamblerado.com, in zanje ni mogoče pridobiti licence.

Prizadevamo si zagotoviti popolne, točne in posodobljene informacije na spletni strani Gamblerado.com.

Če opazite kakršne koli pomanjkljivosti ali napačne podatke, nam pišite na info@gamblerado.com.

Gamblerado.com si pridržuje pravico, da po lastni presoji zavrne vse zahteve za odstranitev vsebine, razen v primerih, ko je vsebina lažna, vulgarna, sovražna, nespodobna, spolno usmerjena, grozeča, diskriminatorna, posega v zasebnost ali krši mednarodno zakonodajo.